top of page

Norelia – Ditt nye helårsparadis!

1,5 time fra Oslo og et terreng som er like vakkert sommer som vinter!

49230052776_03d3e61e56_o.jpg

Norelia ligger i et slakt skogsterreng på vei opp til Norefjell med flott utsyn utover Krøderen. Her blir det variert bebyggelse av fritidsboliger med romslige utearaler mellom. Ferdig utbygd vil Norelia bestå av flere delfelt med fritidsboliger.

Det er lagt stor vekt på at enhetene kan brukes året rundt.

Om vinteren lokker Norefjell med sine utallige alpinløyper og velpreparerte høyfjellsløyper. Dette er et snøsikkert skieldorado for både glade amatører og den drevne alpinist. Legg i vei alene innover eventyrlandskapet eller la ungene delta i en av de mange aktivitetene som til enhver tid organiseres. Det slake terrenget rundt hyttetunene innbyr også til skiopplevelser for store og små.

I sommersesongen er mulighetene for naturopplevelser til fots eller på sykkel nærmest uendelige, og rett nedenfor hyttefeltet har du både golfbane og badestrand. Norelia er destinasjonen du kan nyte året rundt. 

Norefjell_Norelia_1.8_large_print.jpg

Norefjell har nordens største fallhøyde med hele 1.010 meter i heisanlegget. Det er 14 heiser, 30 nedfarter og løyper som passer alle nivåer. Her er det også mange morsomme aktiviteter og arenaer for hele familien. Om du ønsker kan skiskolen hjelpe deg, uansett alder og nivå, til å bli en bedre skikjørere. Når du blir sulten kan lunsjen nytes i en av Norefjells seks spisesteder med ski inn/ut.

På Norefjell finner du også Norefjell Ski & Spa som er et resorthotell med alt du kan drømme om. Her finner du bla. en 16 meter høy klatrevegg, buldrevegg, badeområde med, jacuzzier og to badstuer. I tillegg finnes det en velutstyrt treningsavdeling, velvære avdeling, barnesone, afterski, nattklubb og aktivitetsprogram for barna i ferier og helger m.m. 

bottom of page